T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Ankara Eryaman Atletizm stadyumunda gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Puanlı Atletizm  İl Birinciliği Yarışmasında Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu adına katılan  Hacı Can Evren öğrencimiz 200m de il 4.sü, Genç Kızlar Puanlı Atleizm İl Birinciliği Yarışmasında Kardelen DANACI  200 metrede İl 1.si 100 metrede il 3.sü , Ayşe ÇETİN 200 metrede İl 4.sü ollmuş ve Konya da yapılacak olan finallere katılmaya  hak kazanmıştır Finallere katılacak olan öğrencilerimize finallerde başarılar diliyor, okul Müdürümüz Yasin UĞRAK başta olmak üzere öğrencilerimize,öğretmenlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletir, çocuklarımızın başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü kutlamaları okulumuz konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle kutlanacaktır.

Haz

Keçiören Müftülüğü ile Mihrimah Sultan Özel Uygulama Okulu işbirliği sayesinde okulumuz velileri Kur'an kursuna katılma imkanı buldu.

Kurs bitiminde verilerimizi katılım belgeleri takdim edildi.

Haz

Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu ilk mezunlarını verdi..

8 sınıf mezuniyet töreni

Kermes

19 Mayis Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

May

Mihrimah Sultan Özel Eğitim Okulu olarak okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik

Kermesimize davetlisiniz

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine davetlisiniz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  kutlu olsun