T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Bayramlarımız Milletçe sevgi ve saygının merhamet ve hürmetin yaşatıldığı kutlu günlerdir .

Okulumuzda bu güzelliği yaşatan,yaşayan öğretmen ve öğrencilerimize, okul personelimiz ve velilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.   Sevgi, kardeşlik ve muhabbetle nice güzel bayramlara ulaşmak ümidiyle...

Selattin DEMİR

Nis

Okulumuz öğretmenleri ve idari kadrosu ile iftar yemeği.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından yapılan Ramazan Panosu ile öğrencilerimiz fotoğraf çekildiler

Mrt

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz tarafından Çanakkale Zaferi anma töreni programı yapıldı.

Programa tüm velilerimizin yanı sıra İlçe kaymakamımiz Sayın Dr. Mehmet Akçay, ilçe şube müdürleri ve bir çok okul muduruleri katılımlarıyla eşlik etmiştir.

Mrt

MATERYAL EĞİTİMİ SEMİNERİ (HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ)

Okulumuz öğretmenleri ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kahvaltımiz

Mrt

Vatan Sevgisi engel tanımaz.

Mrt

Deprem sonrası sınıflarımızda gerçekleştirdiğimiz psiko eğitim modül derslerinden görüntüler

MATERYAL ODAMIZ

OKUL BİNASI DIŞ GÖRÜNÜMÜ

Mrt

Keçiören Kaymakamımız Sayın Mehmet Akçay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

MEB Afet sonrası psikososyal destek eylem planı.